Sala Sporturilor din Zalău, inaugurată cu un turneu amical de volei?

Campioana Remat Zalău organizează la finalul acestei săptămâni un turneu de verificare la care au fost invitate Steaua, Dinamo şi Phoenix Şimleu Silvaniei. Recepţia Sălii Sporturilor nu a fost încă efectuată, dar autorităţile locale vor face tot posibilul ca lucrurile să fie rezolvate până vineri, iar inaugurarea să aibă loc cu ocazia acestui turneu

La doar două zile de la revenirea celor cinci jucători şi a antrenorului Mariusz Sordyl de la lotul naţional, campioana Remat Zalău va susţine primele meciuri de pregătire în noua formulă. Echipa pregătită de polonezul Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie va organiza la sfârşitul săptămânii un turneu de pregătire, la care au fost invitate Steaua, Dinamo şi nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei. „Cei de la Dej nu mai pot organiza Cupa Someş-Dej, deşi era programată de mai bine de o lună, am înţles că tot din cauza că renovările la Sala Sporturilor nu sunt finalizate şi ne-am găndit că pentru noi ar fi foarte benefic un turneu de pregătire. Oricum, noi ne doream să jucăm nişte meciuri amicale, astfel că acest turneu le va prinde foarte bine băieţilor. Sper să se rezovle şi recepţia la Sala Sporturilor, pentru a se obişnui băieţii cu noua suprafaţă de joc”, a afirmat Doru Ţârle.
O decizie în acest sens, privind recepţia Sălii Sporturilor va fi luată în cursul zilei de azi, după o întâlnire între părţile implicate în reabilitarea imobilului.
Meciurile din cadrul turneului organizat la Zalău vor avea loc vineri şi sâmbătă după-amiaza, începând cu ora 17, iar duminică, de la ora 13, după încheierea partidei de handbal, dintre HC Zalău şi CSM Ploieşti.
Lotul campioanei Remat Zalău este alcătuit din 11 jucători, având în vedere că Nagy va ajunge doar luna viitoare la echipa zălăuană: ridicători – Andrei Stoian şi Jonathan Winder; fals – Şerban Paşcan; centri: Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă şi Fabian Birău; secunzi: Robinson „Bob” Dvoranen şi Silmar „Pia” Antonio de Almeida, Mihai Mărieş şi Vlad Tebieş; Adrian Feher – libero. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Leave a Comment